Κολοκύθια γεμιστά με ανάμεικτο κιμά και γραβιέρα

Κολοκύθια γεμιστά με ανάμεικτο κιμά και γραβιέρα

Πλούσια γέμιση, πολύπλοκα αρώματα, πικάντικη, βουτυρένια γραβιέρα και μπέικον μαζί με σταφίδες και κουκουνάρια συνθέτουν αυτά τα λιχούδικα γεμιστά.

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε κολοκύθια γεμιστά με ανάμεικτο κιμά και γραβιέρα, αρχικά κόβουμε τα «καπάκια» των κολοκυθιών.

Στη συνέχεια, αφαιρούμε τη σάρκα από το εσωτερικό κάθε κολοκυθιού, την οποία ψιλοκόβουμε σε βαθύ μπολ.

Τακτοποιούμε τα κελύφη των κολοκυθιών σε βαθύ ταψί που να τα χωράει ακριβώς.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή