Χταπόδι ξιδάτο

Πεντανόστιμος κι ιδιαίτερα αγαπημένος ουζομεζές, το ξιδάτο χταπόδι ετοιμάζεται εύκολα κι εξαφανίζεται εξίσου εύκολα με το που θα φτάσει στο τραπέζι.

16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κ. Σοφία Οικονομίδη μαγειρεύει πίσω από το τεζάκι στον καφενέ που διατηρεί μαζί με τον αδεργό της Μιχάλη Οικονομίδη, στα Θολάρια. Το μενού έχει λίγα και καλά, εδώ και εξήντα χρόνια που οι γονείς τους πήραν το παμπάλαιο αυτό καπηλειό – από εκεί η συνταγή.

Διαβάστε τη συνταγή στον Γαστρονόμο

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή