Τούρτα παγωτό με τρεις έτοιμες γεύσεις παγωτού

Τούρτα παγωτό με τρεις έτοιμες γεύσεις παγωτού

Φτιάχνουμε την πιο εντυπωσιακή (και εύκολη) τούρτα παγωτό με τρεις έτοιμες γεύσεις παγωτού

19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκινάμε βγάζοντας τα παγωτά από την κατάψυξη και τα αφήνουμε να ξεπαγώσουν για 20 λεπτά. Θέλουμε να μαλακώσουν τόσο που να απλώνονται εύκολα. Σπάμε τα μισά φιστίκια στο γουδί σε ακανόνιστα, χοντρά κομμάτια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σκόνη από τα χωνάκια με το λιωμένο βούτυρο, 1 τσιμπιά αλάτι και τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει ένα μείγμα σαν βρεγμένη άμμος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή