Σε 30′ τρώμε: 25 συνταγές με ψάρι για τις καθημερινές

Σε 30′ τρώμε: 25 συνταγές με ψάρι για τις καθημερινές

Λαχταριστές, ελαφριές, εύκολες συνταγές με ψάρι που γίνονται μέσα σε 30 λεπτά, με φρέσκα λαχανικά του καλοκαιριού, μαγειρεμένες στην κατσαρόλα, στο τηγάνι και στον φούρνο

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δημιουργία ενός νόστιμου και θρεπτικού γεύματος με ψάρι δεν χρειάζεται να είναι χρονοβόρα ή περίπλοκη. Με λίγη δημιουργικότητα και μια χούφτα φρέσκα υλικά, μπορείτε να ετοιμάσετε απολαυστικά πιάτα που θα σας χορτάσουν χωρίς να σας βαρύνουν, θα σας ικανοποιήσουν γευστικά και θα σας τονώσουν. Το ψάρι δεν θέλει πολλή ώρα για να γίνει γι’ αυτό μπορείτε εύκολα να το μαγειρέψετε για το καθημερινό τραπέζι.

Μια απλή ιδέα είναι να ψήσετε ένα φιλέτο ψαριού, όπως η γλώσσα ή η πέρκα στο γκριλ ή σε λαδόκολλα. Πασπαλείψτε το φιλέτο με τα αγαπημένα σας μυρωδικά και φτιάξτε έτσι μια γευστική κρούστα που θα δώσει ωραία υφή στο ψάρι σας. Μπορείτε ακόμη να μαγειρέψετε τα ψάρια σε τηγάνι και να τα νοστιμίσετε με διάφορες σάλτσες. Φτιάξτε λαδολέμονο ή σβήστε τα με λευκό κρασί ενώ τα τηγανίζετε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή