Πολίτικο ψωμί με ξηρούς καρπούς και φρούτα

Πολίτικο ψωμί με ξηρούς καρπούς και φρούτα

Σφιχτό, αρωματικό, με την πλούσια γεύση των ξερών φρούτων. Δοκιμάστε αυτό το πολίτικο ψωμί, συνοδεία μιας καλοκαιρινής φρουτοσαλάτας, ενός παγωμένου τσαγιού, αλλά και με ολόγλυκα ντοματίνια, κίτρινα τυριά και αλλαντικά, και θα μας θυμηθείτε.

22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε πολίτικο ψωμί με ξηρούς καρπούς και φρούτα, αρχικά ανακατεύουμε, σε ένα μπολ, τα ξερά φρούτα.

Στη συνέχεια, ζεσταίνουμε το μπράντι μαζί με 120 ml νερό σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να κοχλάζει.

Το αδειάζουμε στο μπολ με τα φρούτα και αφήνουμε για 30 λεπτά, να μουλιάσουν. Σε άλλο βαθύ μπολ διαλύουμε τη μαγιά σε 2-3 κουτ. σούπας ζεστό νερό. Αδειάζουμε μέσα τα μουλιασμένα φρούτα.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή