Κεφτέδες με σταφίδες και κουκουνάρι σε ελαφριά σάλτσα ντομάτας

Κεφτέδες με σταφίδες και κουκουνάρι σε ελαφριά σάλτσα ντομάτας

Με γλύκα ανατολίτικη, αυτό το σπουδαίο φαγητό «ανεβάζει» τους κεφτέδες σε άλλο επίπεδο. Σκεφτείτε το σερβιρισμένο μια Κυριακή μεσημέρι, στη μεγάλη καλή πιατέλα, με ένα ωραίο πιλάφι στο πλάι

26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε τους κεφτέδες με σταφίδες και κουκουνάρι σε ελαφριά σάλτσα ντομάτας, ξεκινάμε ρίχνοντας σε ένα μικρό μπολ το γάλα και το ψωμί και το αφήνουμε για περίπου 2-3 λεπτά να μουλιάσει.

Παράλληλα, σε ένα μέτριο τηγάνι ζεσταίνουμε 50 ml από το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το κουκουνάρι και τον γλυκάνισο για περίπου 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς τα κρεμμύδια και να ροδίσουν τα κουκουνάρια. Τα αδειάζουμε μαζί με το λάδι σε ένα βαθύ μπολ.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή