Γλυκό κουταλιού καρπούζι

Πρωτότυπη συνταγή για γλυκό του κουταλιού, και όμως μπορούμε να απολαύσουμε το καρπούζι και αλλιώς

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε το γλυκό κουταλιού καρπούζι, παίρνουμε τις φλούδες από το καρπούζι και αφαιρούμε την εξωτερική πράσινη φλούδα, έτσι ώστε να μείνει το άσπρο μέρος του φλοιού, το οποίο κόβουμε σε μπαστουνάκια. Τα ζυγίζουμε – θέλουμε 1 κιλό.

Τα βάζουμε σε κατσαρόλα, τα καλύπτουμε με νερό και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς να λιώσουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή