Μαλακά μπισκότα με μήλα

Βουτυρένια, μαλακά μπισκότα γεμιστά με φρέσκα μήλα, ιδανικά για σνακ στο γραφείο και για τα παιδιά στο σχολείο

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε μαλακά μπισκότα με μήλα, αρχικά χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη με το φτερό, μέχρι να αφρατέψουν.

Προσθέτουμε το αυγό και τα 30 γρ. μέλι και χτυπάμε για άλλο 1 λεπτό.

Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε τα μπαχαρικά, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τα καρύδια και ανακατεύουμε με σπάτουλα μέχρι να φτιάξουμε μια ομοιογενή ζύμη.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή