3 ωμές σάλτσες ντομάτας για νόστιμα μαγειρέματα

3 ωμές σάλτσες ντομάτας για νόστιμα μαγειρέματα

Απίθανες, χωρίς μαγείρεμα, σάλτσες ταιριαστές σε σαλάτες με βραστά λαχανικά, σε ψητά ψάρια και κρεατικά, αλλά και σε οσπριάδες και γρήγορες μακαρονάδες

19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ντομάτα με λεμόνι και δυόσμο

Πολτοποιούμε 3 ώριμες ντομάτες στον πολυκόφτη και σουρώνουμε τον πολτό, ώστε να απομακρύνουμε φλούδια και σπόρια. Στον σουρωμένο πολτό προσθέτουμε 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού, 1 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό, 1 κουτ. σούπας φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα. Αλατο- πιπερώνουμε και ανακατεύουμε ελαφρώς.

Ιδανική για ζυμαρικά, οσπριάδες, ψητό κοτόπουλο και ψητά λαχανικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή