Ντομάτα με λεμόνι και δυόσμο
Πολτοποιούμε 3 ώριμες ντομάτες στον πολυκόφτη και σουρώνουμε τον πολτό, ώστε να απομακρύνουμε φλούδια και σπόρια. Στον σουρωμένο πολτό προσθέτουμε 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού, 1 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό, 1 κουτ. σούπας φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα. Αλατο- πιπερώνουμε και ανακατεύουμε ελαφρώς.
Ιδανική για ζυμαρικά, οσπριάδες, ψητό κοτόπουλο και ψητά λαχανικά.
Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr