Γρήγορο κέικ αμυγδάλου χωρίς γλουτένη

Γρήγορο κέικ αμυγδάλου χωρίς γλουτένη

Το κέικ έχει πλούσια γεύση αμυγδάλου και στο εσωτερικό του είναι μαστιχωτό, όπως οι εργολάβοι

25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κέικ έχει πλούσια γεύση αμυγδάλου και στο εσωτερικό του είναι μαστιχωτό, όπως οι εργολάβοι.

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το γρήγορο κέικ αμυγδάλου χωρίς γλουτένη, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 160°C.
  2. Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί τον πυθμένα μιας στρογγυλής φόρμας διαμέτρου 15 εκ. Βουτυρώνουμε τα τοιχώματα. Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ταψάκι μίας χρήσης ή μια μικρή, μακρόστενη φόρμα του κέικ.
  3. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη με την άχνη, την κρυσταλλική ζάχαρη, το χτυπημένο αυγό και το λιωμένο βούτυρο…

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή