Γιώργος και Μάνος: Το μυστικό στέκι των σουβλακόφιλων του κέντρου

Γιώργος και Μάνος: Το μυστικό στέκι των σουβλακόφιλων του κέντρου

Το σουβλατζίδικο των Εξαρχείων που πρωτοέβαλε κοντοσούβλι στο τυλιχτό είναι το κοινό μυστικό των μερακλήδων του κέντρου της Αθήνας

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οταν τα δύο αδέρφια –ο Γιώργος και ο Μάνος– αποφάσισαν πριν από τριάντα χρόνια να ανοίξουν σουβλατζίδικο στα Εξάρχεια, δεν υπήρχαν πολλά στην περιοχή. Οι γονείς τους διατηρούσαν ήδη ένα μαγαζί εκεί και δοκίμασαν και τη δικιά τους τύχη στη γωνία Θεμιστοκλέους και Κωλέττη. Πλέον συνεχίζει το ένα από τα αδέλφια, ο Μάνος. Εχουν κάνει μία μικρή ανακαίνιση, αλλά και πάλι διατηρούν τον χώρο πολύ απλό, με τοίχους με επένδυση ξύλου και ένα πάσο περιμετρικά του μαγαζιού όπου στέκονται οι πελάτες για να φάνε το σουβλάκι τους.

Εχει λίγα τραπέζια στον πεζόδρομο της Κωλέττη, αλλά η εξυπηρέτηση είναι self service. Το μαγαζί έχει πάντα κόσμο, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει καθόλου από τότε που άνοιξαν και οι κρίσεις δεν τους έχει επηρεάσει γιατί δεν έχουν αλλάξει την ποιότητα των πρώτων υλών και τη γεύση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή