Μπισκότα με ζαχαρούχο γάλα

Λαχταριστά, δίχρωμα μπισκότα με βουτυράτη υφή και καραμελένια γεύση από το ζαχαρούχο γάλα. Απλώς ακαταμάχητα!

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λαχταριστά, δίχρωμα μπισκότα με βουτυράτη υφή και καραμελένια γεύση από το ζαχαρούχο γάλα. Απλώς ακαταμάχητα! Μπισκότα, σνακ για το σχολείο, ιδέες για παιδικό πάρτι, αμυγδαλογλυκά, γλυκές πίτες από όλη την Ελλάδα, γλυκά με μήλα, αμυγδαλογλυκά και βάφλες, όλα στο νέο «Ζάχαρη & Αλεύρι»που κυκλοφορεί την Παρασκευή 22/9 στα περίπτερα.

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τα μπισκότα με ζαχαρούχο γάλα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C, στη λειτουργία του αέρα.
  2. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, το βούτυρο και το ζαχαρούχο γάλα.
  3. Χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα με το φτερό μέχρι να μαζευτεί η ζύμη γύρω από αυτό.
  4. Αλευρώνουμε τον πάγκο εργα- σίας μας και ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη σε φύλλο πάχους από μισό μέχρι 1 εκ.
  5. Με ένα στρογγυλό κουπάτ ή με ένα αναποδογυρισμένο φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ κόβουμε μπισκότα…

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή