Ομελέτα αφράτη με πατάτες και μπρόκολο

Ομελέτα αφράτη με πατάτες και μπρόκολο

Για χορταστικό πρωινό ή για ένα εύκολο και θρεπτικό μεσημεριανό, φτιάχνουμε αφράτη ομελέτα με πατάτες και μικρά μπουκετάκια από μπρόκολο.

22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε την αφράτη ομελέτα με πατάτες και μπρόκολο, ξεκινάμε ζεσταίνοντας το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τις πατάτες και αλάτι.

Σοτάρουμε για 1-2 λεπτά ανακατεύοντας με μια κουτάλα, σκεπάζουμε το τηγάνι με καπάκι και αφήνουμε τα υλικά να ψηθούν για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.

Προσθέτουμε το μπρόκολο και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει ελαφρώς.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή