Για να φτιάξουμε την αφράτη ομελέτα με πατάτες και μπρόκολο, ξεκινάμε ζεσταίνοντας το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τις πατάτες και αλάτι.
Σοτάρουμε για 1-2 λεπτά ανακατεύοντας με μια κουτάλα, σκεπάζουμε το τηγάνι με καπάκι και αφήνουμε τα υλικά να ψηθούν για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε το μπρόκολο και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει ελαφρώς.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο