Καλαμάρια γιουβέτσι στην κατσαρόλα

Καλαμάρια γιουβέτσι στην κατσαρόλα

Μελωμένο φαγάκι με λαχταριστά καλαμαράκια, πλούσια ντοματένια σάλτσα μαγειρεμένα με κριθαράκι και μπόλικη φέτα.

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μελωμένο φαγάκι με λαχταριστά καλαμαράκια, πλούσια ντοματένια σάλτσα μαγειρεμένα με κριθαράκι και μπόλικη φέτα.

Υλικά

Μερίδες: 4-5

  •  8-10 μέτρια καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες πάχους 2 εκ.
  •  1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  •  2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  •  4 μεγάλες ώριμες ντομάτες, τριμμένες
  •  1 πιπεριά κέρατο, ψιλοκομμένη
  •  350 γρ. κριθαράκι χοντρό
  •  50 ml λευκό, ξηρό κρασί
  •  100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
  •  80 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή