Μελωμένο φαγάκι με λαχταριστά καλαμαράκια, πλούσια ντοματένια σάλτσα μαγειρεμένα με κριθαράκι και μπόλικη φέτα.
Υλικά
Μερίδες: 4-5
- 8-10 μέτρια καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες πάχους 2 εκ.
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 4 μεγάλες ώριμες ντομάτες, τριμμένες
- 1 πιπεριά κέρατο, ψιλοκομμένη
- 350 γρ. κριθαράκι χοντρό
- 50 ml λευκό, ξηρό κρασί
- 100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
- 80 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο