Αν σας αρέσουν τα πικάντικα φαγητά, θα τα αγαπήσετε αυτά τα σουτζουκάκια που ζυμώνονται με σιμιγδάλι και σάλτσα πιπεριάς.
5′ προετοιμασία, 20′ τηγάνισμα, 20′ αναμονή, Σύνολο: 45′
Υλικά
Μερίδες: 4
Διαδικασία
- Για τα πικάντικα σουτζουκάκια ξεκινάμε και βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε καλά για 5-6 λεπτά.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 15-20 λεπτά.
- Πλάθουμε μικρά οβάλ σουτζουκάκια, βάρους περίπου 40 γρ. το καθένα.
- Τα τηγανίζουμε σε 3-4 εκ. λάδι σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, για 5-6 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα.
- Τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε ζεστά με τηγανητές πατάτες και μαρουλοσαλάτα.
Πηγή: gastronomos.gr