Σουβλάκια κοτόπουλου με μαρινάδα γιαουρτιού

Σουβλάκια κοτόπουλου με μαρινάδα γιαουρτιού

Μαζί με ζεστές πίτες και λαχανοσαλάτα τα σουβλάκια κοτόπουλου είναι το τέλειο γεύμα, αλλά και ο πιο εύκολος μεζές για φιλικές μαζώξεις

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τα σουβλάκια κοτόπουλου με μαρινάδα γιαουρτιού χρειάζονται 10′ προετοιμασία, 10′ ψήσιμο, 30′ αναμονή. Σύνολο: 50′.

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τα σουβλάκια κοτόπουλου με μαρινάδα γιαουρτιού αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το ανακατεύουμε σε ένα μπολ με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  2. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  3. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στη λειτουργία του γκριλ και στρώνουμε με λαδόκολλα ένα ταψί.
  4. «Περνάμε» το κοτόπουλο σε καλαμάκια (12-14), χωρίς να το σκουπίσουμε από τη μαρινάδα, και τακτοποιούμε τα σουβλάκια στο ταψί.
  5. Ψήνουμε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.

Πηγή: Γαστρονόμος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT