Γρήγορη φρουτάλια από την Ανδρο

Γρήγορη φρουτάλια από την Ανδρο

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια εύκολη ομελέτα που συνηθίζουν να φτιάχνουν οι Ανδριώτες για το καθημερινό τους τραπέζι.

5′ προετοιμασία 15′ μαγείρεμα Σύνολο: 20′

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε φρουτάλια από την Άνδρο, αρχικά κόβουμε το χωριάτικο λουκάνικο και την πατάτα σε λεπτές ροδέλες.
  2. Στη συνέχεια, τα σοτάρουμε μαζί σε ένα τηγάνι στο ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά, ίσα να μαλακώσουν.
  3. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, με αλάτι, πιπέρι, τον δυόσμο και το τυρί της αρεσκείας μας.
  4. Ρίχνουμε το μείγμα αυγών στο τηγάνι και το απλώνουμε ώστε να πάνε τα αυγά παντού.
  5. Σιγομαγειρεύουμε τη φρουτάλια μέχρι να πήξει, για περίπου 10΄- 12΄.
  6. Αν θέλουμε, μπορούμε να την ψήσουμε και στον φούρνο, ώστε να πήξει και να ροδίσει ομοιόμορφα.

Πηγή: gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή