Μπισκότα χωρίς μίξερ, με ινδοκάρυδο

Μπισκότα χωρίς μίξερ, με ινδοκάρυδο

Αυτά τα πεντανόστιμα μπισκότα χωρίς μίξερ θα είναι έτοιμα σε λίγα λεπτά. Είναι πολύ εύκολα και χρειάζονται μόνο ένα μπολ!

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
10′ προετοιμασία
10′ ψήσιμο
30′ αναμονή
Σύνολο: 50′

Υλικά

Κομμάτια: 28

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε μπισκοτάκια με ινδοκάρυδο, ξεκινάμε ρίχνοντας σε ένα μπολ το λιωμένο βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, το μέλι και το αυγό και χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Προσθέτουμε το αλεύρι και σόδα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
  3. Ρίχνουμε το ινδοκάρυδο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  4. Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά, να σφίξει και να ξεκουραστεί η ζύμη.
  5. Πλάθουμε μπαλίτσες περίπου 20 γρ. και τις τοποθετούμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα, αφήνοντας λίγο κενό μεταξύ τους γιατί θα απλώσουν.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C στον αέρα, για 10 λεπτά.
  7. Αφήνουμε να κρυώσουν και διατηρούμε σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς ή σε μια πιατέλα καλυμμένη με μεμβράνη.

Πηγή: Γαστρονόμος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT