Γλυκός ντάκος με φρούτα εποχής και ζεστή σάλτσα λουίζας

Γλυκός ντάκος με φρούτα εποχής και ζεστή σάλτσα λουίζας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ντάκος γίνεται και γλυκός! Συνοδεύουμε με φρούτα εποχής και ζεστή σάλτσα λουίζας και απολαμβάνουμε για πρωινό ή ως σνακ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

8′ προετοιμασία, Σύνολο: 8′

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τον γλυκό ντάκο με φρούτα εποχής και ζεστή σάλτσα λουίζας, πρώτα βράζουμε σε ένα μικρό μπρίκι 30 ml νερό ή λευκό κρασί και μόλις πάρει βράση, τραβάμε από τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα 60 γρ. μέλι και 1 κουτ. γλυκού κοπανισμένη λουίζα, ανακατεύουμε και περιχύνουμε 150 γρ. παξιμάδια χαρουπιού, τα οποία έχουμε τοποθετήσει σε μπολ – αν είναι μεγάλα τα παξιμάδια, τα σπάμε.
  2. Ρίχνουμε 1 1⁄2 φλιτζ. τσαγιού φρούτα εποχής σε κομμάτια, 1 κουτ. γλυκού μαυροκούκι και λίγο ακόμα μέλι και σερβίρουμε.

Πηγή: gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT