ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Κρέας πεντανόστιμο και βιολογικό

kreas-pentanostimo-kai-viologiko-2144337

Ενα απλό ψήσιμο με λίγο αλατοπίπερο ήταν αρκετά για να ανακαλύψουμε την υπέροχη, μεστή γεύση, την τρυφερή υφή και το λεπτό άρωμα της μοσχαρίσιας μπριζόλας αλλά και του ρολού της φάρμας Ντούμα. Κρέας βιολογικό, υψηλής διατροφικής αξίας, από ζώα που ζουν ελεύθερα σε μια καταπράσινη περιφραγμένη έκταση 8.000 στρεμμάτων στο Μεγάλο Ελευθεροχώρι του Δήμου Ελασσόνας.

Tα μοσχάρια είναι τα άρτι αφιχθέντα ζώα του κτήματος και εκτός από καλοζωισμένα και καλοταϊσμένα (τρέφονται με βότανα και μυρωδικά του βοσκότοπου και το χειμώνα με πιστοποιημένες βιολογικές τροφές), έχουν και καλή παρέα: σπάνιους βίσονες, μαύρους χοίρους, αίγες με πιστοποιητικό pedigree φυλής Μουρθιάνο-Γραναδίνα, αλλά και δύο αγέλες περήφανων αλόγων.

Ο Θωμάς Ντούμας, από το 1999 που ασχολήθηκε με το αγρόκτημα, απέδειξε ότι σέβεται το περιβάλλον, τα ζώα αλλά και τον καταναλωτή, παράγοντας υψηλής ποιότητας βιολογικά προϊόντα και συνεχώς νέες γεύσεις. Για να αναδείξουμε καλύτερα τη γεύση τους, αποφεύγουμε τις βαριές σάλτσες και το πολύωρο μαγείρεμα!

Τα προϊόντα της φάρμας Ντούμα τα βρίσκουμε στα ΑΒ Βασιλόπουλος, στον Θανόπουλο και σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.