Κολοκυθόπιτες: 20 συνταγές για φθινοπωρινά φουρνίσματα
Κανταΐφι γεμιστό με γκερεμέζι
«Τι βάζετε μέσα στις χορτόπιτες; Αγάπη, του λέω»
Φασολάδα τουρκική, καυτερή, με παστουρμά
Μοσχαρίσιοι κεφτέδες με καρότο και σάλτσα τυριού
Μαραθόπιτες στο τηγάνι σε φύλλο από χαρουπάλευρο
Μηλοπιτάκια vegan, με ζύμη αμυγδάλου
Τα τέλεια σουτζουκάκια: η τέχνη του θρυλικού φαγητού της Σμύρνης
Τάρτα λεμόνι με μαρέγκα, καραμέλα και φυστίκια
Χοιρινή πρασοτηγανιά
Αχλάδι: 12 γλυκά από τάρτα και κέικ μέχρι κομπόστα και σοκολατόπιτα!
Σαλιγκάρια γιαχνί
Εύκολα σφολιατάκια, γεμιστά με δυο τρόπους
Βραβεία Γαστρονόμου: Οι Κυκλαδίτες που παλεύουν με τη γη και οι ηρωίδες της λαϊκής μαγειρικής
Σεκέρ παρέ, σιροπιαστά σιμιγδαλένια μπισκότα
Σοφία Σπανουδάκη, μια οικοδέσποινα που σκηνοθετεί μαγικά τραπέζια
12 τέλειες μακαρονάδες που τρώμε τώρα στην Αθήνα
Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες