Στην πλαζ της Πατησίων

Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι μια καλοκαιρινή συλλογή αξεσουάρ με τίτλο Πλατεία Αμερικής θα έβγαζε τόσο πολύ νόημα.

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ», το τελευταίο που θεωρητικά θέλουμε είναι να συνδέσουμε το πιο πολυπόθητο καλοκαίρι της ζωής μας με ένα αστικό καλειδοσκόπιο· όσο cool και μοντέρνο κι αν δείχνει. Όμως, η Μαγδαληνή-Κλειώ Ευταξιοπούλου, textile designer και ιδρύτρια του brand m.k.e., που ειδικεύεται σε limited edition μεταξωτά φουλάρια και unisex αξεσουάρ, είχε διαφορετική άποψη. Αποφάσισε να «τρέξει» την καμπάνια για τη νέα, καλοκαιρινή της συλλογή σε ένα μεσοπολεμικό σπίτι της πλατείας Αμερικής. Σε αυτή την αναθεωρημένη καραντίνα και με τη φαντασία ελεύθερη, η ταράτσα γίνεται εξέδρα για βουτιές, το πλυσταριό αποδυτήρια, η κουζίνα σεζλόνγκ για ηλιοθεραπεία στην ακρογιαλιά, η βεράντα παρατηρητήριο για τους ναυαγοσώστες. Η ευφυής σκηνοθεσία οδήγησε σε ένα ανάλαφρο, αναπάντεχο και δημιουργικά ερεθιστικό αποτέλεσμα που τραβάει αμέσως την προσοχή. Και με τις σωστές δόσεις σουρεαλισμού που μας παραπέμπουν σε ό,τι έχουμε ζήσει τους τελευταίους 15 μήνες. Η συλλογή PLATIA AMERIKIS περιλαμβάνει bucket hats σε διαφορετικά μοτίβα, πετσέτες θαλάσσης και φυσικά μάσκες – το απόλυτο αξεσουάρ της εποχής. Και τα τρία προϊόντα δημιουργούν ένα «beach starter pack» και μπορεί κάποιος να παίξει είτε με μονόχρωμους είτε με mix and match συνδυασμούς. Άλλος για παραλία; 

INFO
Επισκεφθείτε το Website/eshop του brand (www.mketextiles.com) ή ρίξτε μια ματιά στο Instagram (mke_textiles) και στο Facebook (M.K.E Textiles).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή