Planet of Zeus: Δείτε online τη συναυλία της πιο hot rock μπάντας στην Ελλάδα

Planet of Zeus: Δείτε online τη συναυλία της πιο hot rock μπάντας στην Ελλάδα

Η συναυλία των Planet of Zeus, πραγματοποιήθηκε στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, και μεταδίδεται από το κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube.

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια heavy rock μπάντα στον παλαιότερο σύλλογο της Αθήνας, τον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός. Ένα σαρωτικό πάρτι με ξεσηκωτικά riffs και ζόρικες μελωδίες, σε έναν χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, φιλολογικές και θεατρικές βραδιές. Αγαπημένοι καλλιτέχνες σε απρόσμενα μέρη, αυτό είναι το μότο του Stages A/Live, της σειράς συναυλιών του Ιδρύματος Ωνάση, που συνεχίζει τον δεύτερο κύκλο της με ένα live των Planet of Zeus, που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 30 Ιανουαρίου. 

Κάνοντας το ντεμπούτο τους στην αυγή της νέας χιλιετίας, έχουν δημιουργήσει ένα σάουντρακ για το δυστοπικό παρόν και μέλλον του πλανήτη. Ο τελευταίος τους δίσκος, Faith In Physics (2019), παρομοιάζεται επιτυχημένα με ένα ξέσπασμα, που γράφτηκε «σε έναν κόσμο όπου βασιλεύει ο παραλογισμός, οι ακροδεξιές πολιτικές βρίσκουν παντού έδαφος, όπως και ο θρησκευτικός φανατισμός και η ελευθερία του λόγου δοκιμάζεται καθημερινά», όπως λένε. Οι συναυλίες τους είναι sold-out και η χημεία τους πάνω στη σκηνή μοναδική, το ίδιο και η ικανότητά τους να δημιουργούν μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

ΙNFO
Η συναυλία των Planet of Zeus, πραγματοποιήθηκε στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, και μεταδίδεται από το κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube youtube.com/onassisfoundationchannel

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή