To Martas Nature Bar σερβίρει μπολ με βιώσιμα γεύματα

To Martas Nature Bar σερβίρει μπολ με βιώσιμα γεύματα

Με έμπνευση το διατροφικό μοντέλο της πλανητικής δίαιτας, που ασχολείται με τη σπατάλη τροφής, τη βιοποικιλότητα και το περιβάλλον, το εστιατόριο Martas Nature Bar σερβίρει υγιεινά και γευστικά γεύματα.

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχετε υπόψη σας την πλανητική δίαιτα; Πρόκειται για ένα διατροφικό μοντέλο που στόχο έχει να συμβάλει στον περιορισμό των ρύπων του θερμοκηπίου αλλά και να δώσει καλύτερη πρόσβαση στην τροφή στους υποσιτισμένους ανθρώπους της Γης. Τη φιλοσοφία του ασπάζεται το Martas Nature Bar, που άνοιξε πρόσφατα στην Porta Venezia στο Μιλάνο. Κάθε μπολ του μενού του περιέχει τέσσερα μακροθρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για τον οργανισμό: δημητριακά ολικής άλεσης, πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και καλά λιπαρά. Οι σεφ χρησιμοποιούν πρώτες ύλες που σέβονται τη βιοποικιλότητα, ενώ, σε συνεργασία με τους προμηθευτές, δεσμεύονται για λιγότερες εκπομπές CO2 από το αγρόκτημα έως το πιάτο. martasnaturebar.com. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή