Μπέργκερ και φουτουρισμός σε Μιλάνο και Τορίνο

Μπέργκερ και φουτουρισμός σε Μιλάνο και Τορίνο

Τα εστιατόρια Bun Burgers σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Masquespacio μας δείχνουν μια πιο εκπλεπτυσμένη εικόνα του street food στη Λομβαρδία.

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις νέους χώρους φέρνει στην εστιατορική σκηνή της Λομβαρδίας η επιτυχημένη συνεργασία ανάμεσα στην ιταλική αλυσίδα Bun Burgers και το αρχιτεκτονικό γραφείο Masquespacio. Ο σχεδιασμός τους παρουσιάζει μια εκλεπτυσμένη εικόνα του street food, όπου στο μενού τον λόγο έχουν τα μπέργκερ. Στο Μιλάνο έχουν χρησιμοποιηθεί τέσσερα χρώματα για τη δημιουργία ενός πιο σοφιστικέ ύφους που ταιριάζει στην μποέμ γειτονιά της Brera, διατηρώντας ωστόσο τον φουτουριστικό χαρακτήρα που έχει υιοθετήσει η αλυσίδα. Στο Τορίνο ακολουθήθηκε η ίδια λογική, με τέσσερις ζωντανές αποχρώσεις (πράσινο, σομόν, κίτρινο, γαλάζιο) να οριοθετούν τις διαφορετικές χρήσεις των χώρων. Και στα τρία εστιατόρια επαναλαμβάνονται στο interior design οι καμάρες, οι επενδύσεις με πλακίδια και τα τραπέζια από ανακυκλωμένα υλικά, που αποτελούν χαρακτηριστικά στοιχεία της Bun Burgers. masquespacio.com, bunburgers.com

Μπέργκερ και φουτουρισμός σε Μιλάνο και Τορίνο-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή