The Lynx Mountain Resort: Βραβευμένη φιλοξενία

The Lynx Mountain Resort: Βραβευμένη φιλοξενία

Το Ξενία της Φλώρινας ανακαινίστηκε και μετονομάστηκε σε The Lynx Mountain Resort. Το νέο κατάλυμα, που συνδυάζει υψηλές υπηρεσίες με σκανδιναβική αισθητική, απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Mountain Hotel and Resort των Tourism Awards 2022.

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ξενία της Φλώρινας, μετά από ριζική ανακαίνιση, άνοιξε τις πύλες του ως The Lynx Mountain Resort, αποσπώντας το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Mountain Hotel and Resort των Tourism Awards 2022. Το νέο κατάλυμα συνδυάζει τη σκανδιναβική πολυτέλεια με τον θρύλο των Ξενία, διαθέτει 38 δωμάτια και σουίτες (με βεράντα, Νespresso bar, καλλυντικά Jo Malone), χώρους εστίασης (όπως το εστιατόριο 6 Lakes και το μπαρ Cedrus), γυμναστήριο, spa και χώρο εκδηλώσεων, αναβαθμίζοντας συνολικά το επίπεδο φιλοξενίας της πόλης.

The Lynx Mountain Resort: Βραβευμένη φιλοξενία-1

Το βασικό του πλεονέκτημα είναι η τοποθεσία, αφού η περιοχή της Φλώρινας και των γειτονικών νομών συνθέτει έναν από τους πιο ενδιαφέροντες και ανερχόμενους προορισμούς, που προσελκύει ακόμα και Νοτιοελλαδίτες, λόγω των χιονοδρομικών κέντρων (Βίγλα-Πισοδερίου, Καϊμάκτσαλαν), των πάμπολλων λιμνών (Χειμαδίτιδα, Ζάζαρη, Βεγορίτιδα κ.ά.), των οινοποιείων, του πυκνού δάσους και του Αρκτούρου, στα καταφύγια του οποίου διαβιούν ελληνικοί ποιμενικοί, αρκούδες, λύκοι κ.ά. thelynxresort.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή