Οινοθεραπεία στην Εύβοια

Η Λένγκα Γρηγοριάδου του Οινοποιείου Αβαντίς σας προτρέπει να χαλαρώσετε με μια εμπειρία “σταφυλοθεραπείας” στο σπα του οινοποιείου, και να δοκιμάσετε τη σειρά καλλυντικών που δημιούργησε.

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι σπάνιο ένα οινοποιείο να αξιοποιεί τα σταφύλια του για την παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών ευεξίας, διευρύνοντας έτσι κατά πολύ την ιδέα του οινοτουρισμού. Η Λένγκα Γρηγοριάδου του Οινοποιείου Αβαντίς, στην Εύβοια, έχει δημιουργήσει τη σειρά Lenga Grape Spa, με καλλυντικά και προϊόντα ευεξίας από σταφύλια του κτήματος, κρέμες, μάσκες, serum, λάδι, γαλάκτωμα και body scrub με έλαια, κουκούτσια και βλαστοκύτταρα σταφυλιού. Αξίζει μια εκδρομή ως το κτήμα, που βρίσκεται στον Μύτικα, λίγο έξω από τη Χαλκίδα, μία ώρα απόσταση από την Αθήνα, για μια εμπειρία «σταφυλοθεραπείας» και γνωριμία με τα κρασιά ενός καταξιωμένου οινοποιείου της Στερεάς Ελλάδας. Αδελφό οινοποιείο του Αβαντίς είναι το οινοποιείο Anhydrous στη Σαντορίνη. lengagrapespa.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή