Ambiente, a Landscape Hotel, ένα “ξενοδοχείο τοπίου”

Ambiente, a Landscape Hotel, ένα “ξενοδοχείο τοπίου”

Όσοι αγαπούν τη φύση αλλά και τις σύγχρονες ανέσεις, θα ενθουσιαστούν με την άφιξη του νέου ξενοδοχείου Ambiente, a Landscape Hotel, που αφοιμοιώνεται αρμονικά από το εντυπωσιακό τοπίο της Σεντόνα στην έρημο της Αριζόνα που το περιβάλλει.

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αριζονα Με ανυπομονησία περιμένουν οι φυσιολάτρες ταξιδιώτες που αγαπούν την πολυτελή διαμονή τη λειτουργία του Ambiente, a Landscape Hotel στην πόλη Σεντόνα της Αριζόνα. Το ξενοδοχείο απευθύνεται μόνο σε ενήλικες και διαθέτει 40 στούντιο χτισμένα σε έκταση 12 στρεμμάτων, δίπλα στους φημισμένους λίθινους σχηματισμούς της Σεντόνα (όπως είναι οι Coffee Pot και Snoopy Rock). Με μίνιμαλ σκελετό σε κοκκινωπή απόχρωση, που ταιριάζει με τους παρακείμενους βράχους, τα δωμάτια είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να αφομοιώνονται και όχι να διαφοροποιούνται από τον περιβάλλοντα χώρο. Παράλληλα, ακολουθώντας τη φιλοσοφία ενός «ξενοδοχείου τοπίου» που προωθεί την επαφή των επισκεπτών με τη φύση, το Ambiente δεν διαθέτει γυμναστήριο, αντιθέτως ωθεί τους πελάτες να κάνουν αναρρίχηση, πεζοπορία ή ποδηλασία στα μονοπάτια που βρίσκονται μια ανάσα από το κατάλυμά τους. ambientesedona.com

Ambiente, a Landscape Hotel, ένα “ξενοδοχείο τοπίου”-1

Ambiente, a Landscape Hotel, ένα “ξενοδοχείο τοπίου”-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT