Ισχυρές δόσεις εξωτισμού στο Cap Karoso

Ισχυρές δόσεις εξωτισμού στο Cap Karoso

Σε μια ανεξερεύνητη περιοχή του νησιού Σούμπα της Ινδονησίας το νέο ξενοδοχείο Cap Karoso περιβάλλεται από χιλιόμετρα άγριας παραλίας - μια ανάσα από τα τροπικά νερά της θάλασσας Σάβου.

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε περίπτωση που το Μπαλί είναι αρκετά τουριστικό για τα γούστα σας, τα εγκαίνια του νέου πολυτελούς ξενοδοχείου Cap Karoso στο παρθένο νησί Σούμπα είναι η καταλληλότερη αφορμή για να απολαύσετε την ινδονησιακή ατμόσφαιρα μακριά από τα πλήθη. Με έδρα την ανεξερεύνητη περιοχή Κόντι της δυτικής Σούμπα, το Cap Karoso περιβάλλεται από χιλιόμετρα άγριων παραλιών και μερικά διάσπαρτα παραδοσιακά χωριά. Το κατάλυμα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα καταγάλανα τροπικά νερά, ενώ διαθέτει 67 δωμάτια, τα οποία χαρακτηρίζονται από αρ ντεκό αισθητική με λεπτομέρειες από ρατάν, μπαμπού και ξύλο τικ. Σεφ διεθνούς βεληνεκούς συχνά επισκέπτονται την κουζίνα, δημιουργώντας μοναδικές και αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες με πρώτες ύλες από το βιολογικό αγρόκτημα του ξενοδοχείου. 
capkaroso.com

Ισχυρές δόσεις εξωτισμού στο Cap Karoso-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή