Από την κυτταρίτιδα μέχρι την ξηρότητα: Πώς θα αποκτήσετε λείο σώμα μέχρι το καλοκαίρι;

Από την κυτταρίτιδα μέχρι την ξηρότητα: Πώς θα αποκτήσετε λείο σώμα μέχρι το καλοκαίρι;

Τα βήματα και τα προϊόντα για να φροντίσετε εντατικά την επιδερμίδα σας μέχρι τις πρώτες εμφανίσεις στην παραλία

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους χειμερινούς μήνες η περιποίηση του σώματος ίσως περιορίζεται, αφού έχουμε μια τάση να το καλύπτουμε κάτω από oversized πουλόβερ και τζιν. Το καλοκαίρι όμως το σώμα μας αποκαλύπτεται ξανά, οπότε είναι λογικό να νιώθουμε και μια επιθυμία να βελτιώσουμε την υφή του δέρματος, ειδικά καθώς πλησιάζει και η στιγμή που θα φορέσουμε ξανά το μαγιό μας. Η θαμπή όψη, η κυτταρίτιδα, η θυλακική υπερκεράτωση, η κατακράτηση υγρών, αποτελούν ζητήματα που μας απασχολούν σχεδόν όλες. Σίγουρα το πιο βασικό είναι να αγαπάμε αληθινά τον εαυτό μας, απλά και λίγο pampering δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Η Vogue συγκέντρωσε τα βήματα για τέλειο δέρμα πριν βγούμε στην παραλία:

Η κυτταρίτιδα

Δεν υπάρχει λόγος να αντιμετωπίζουμε την κυτταρίτιδα σαν εχθρό, αρκεί απλά να ακολουθήσουμε κάποια βήματα για να την περιορίσουμε ή και να την προλάβουμε. Η κυτταρίτιδα σχετίζεται με πολλούς παράγοντες,όπως η διατροφή, τα γονίδια, το lifestyle μας, οι ορμόνες, η κατακράτηση υγρών, η κακή κυκλοφορία του αίματος. Η υιοθέτηση μιας διατροφής χαμηλής σε λιπαρά και σάκχαρα, η αποφυγή επεξεργασμένων τροφών, μπορούν να βοηθήσουν στον περιορισμό της. Είναι επίσης σημαντικό να καταναλώνετε τροφές που αντιμετωπίζουν τις φλεγμονές, πράσινα και φυλλώδη λαχανικά, Ω3 λιπαρά και να πίνετε πολύ νερό. Προσπαθήστε επίσης να εντάξετε την άσκηση στη ζωή σας είτε ακολουθώντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής, είτε με συστηματικό περπάτημα. Όσο για την περιποίηση της επιδερμίδας σας, μπορείτε να ενσωματώσετε στην ρουτίνα σας προϊόντα που ενεργοποιούν την κυκλοφορία και βελτιώνουν την όψη του δέρματος.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT