7 τσάντες που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα

7 τσάντες που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα

Όλα τα διαχρονικά μοντέλα που αξίζει να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί οι τάσεις να μας τροφοδοτούν διαρκώς με νέες it bags, αλλά η αλήθεια είναι πως η γοητεία των classics παραμένει απαράμιλλη. Ανάμεσα στα δεκάδες φρέσκα μοντέλα που προτείνουν οι σχεδιαστές, υπάρχουν πάντα οι διαχρονικές επιλογές που αποτελούν επένδυση για κάθε γυναίκα και σε κάθε ηλικία. Και φυσικά, το κλασικό δεν σημαίνει βαρετό.

Από μεγάλες tote σε μικρές crossbody, οι τσάντες της καθημερινότητας επιβάλλεται να συνδυάζουν την άνεση με το στιλ. Όταν ένα μοντέλο είναι διαχρονικό σημαίνει πως βασίζεται στις κλασικές γραμμές της μόδας, αλλά παράλληλα ενσωματώνει το κλίμα της εποχής, έχοντας ως twist σύγχρονα στοιχεία που αναβαθμίζουν την αξία του. Τέτοιου είδους στοιχεία μπορεί να είναι ένα χερούλι από μπαμπού όπως στο μοντέλο Diana του οίκου Gucci, μια μεταλλική λεπτομέρεια ή μια πρωτότυπη υφή που θα κάνει τη διαφορά. Τα στοιχεία αυτά ωστόσο, συμπληρώνουν τη δυναμική της κλασικής τσάντας και δεν την επισκιάζουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή