Vacation bags: Οι τσάντες που θα κρατήσουμε στις διακοπές και στην πόλη

Vacation bags: Οι τσάντες που θα κρατήσουμε στις διακοπές και στην πόλη

H holiday γκαρνταρόμπα μας ολοκληρώνεται από την σωστή τσάντα. Οι επιλογές της Vogue θα σας δώσουν την απαραίτητη έμπνευση

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχει μια vacation bag για κάθε στυλ και για κάθε προορισμό. Είναι αυτή η τσάντα που θα συνδυάσουμε με τα αέρινα καφτάνια στην παραλία, με δροσερά λευκά φορέματα στο νησί, με relaxed pants και bra tops στα summer parties, με romantic look στο ηλιοβασίλεμα και φυσικά θα την κρατήσουμε ακόμα και στην πόλη. Τα αξεσουάρ πολλές φορές έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε εμφάνιση. Ο κανόνας αυτός ισχύει ακόμα περισσότερο για τα holiday outfits, αφού η summer bag αποτελεί αυτή την τελική λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά.

Η τσάντα των διακοπών μπορεί να έχει πολλά διαφορετικό στυλ. Στις τάσεις για το καλοκαίρι 2022, συναντάμε τις raffia bags, τις canvas bags, τις τσάντες με κρόσσια, τις κροσέ τσάντες, τις bohemian bucket bags, τα parisian καλάθια. Άλλωστε και οι κορυφαίοι οίκοι όπως Loewe, Valentino, Isabel Marant, έχουν προσθέσει summer bags στις συλλογές τους, επιβεβαιώνοντας πως φέτος το holiday dressing βρίσκεται στο επίκεντρο.

Η vacation bag μπορεί να έχει γήινη απόχρωση για να ταιριάζει με τα λευκά καλοκαιρινά σύνολα, αλλά και έντονο χρώμα για να δημιουργεί έντονες αντιθέσεις. Ο οδηγός της Vogue έχει σίγουρα μια πρόταση για κάθε στυλ και για κάθε budget.

Διαβάστε περισσότερα στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή