7 relaxed παντελόνια που θα αντικαταστήσουν τα τζιν το καλοκαίρι

7 relaxed παντελόνια που θα αντικαταστήσουν τα τζιν το καλοκαίρι

Τα άνετα και αέρινα παντελόνια που θα προσθέσουμε στο καθημερινό στυλ της σεζόν. Μάθετε περισσότερα μέσα από τον οδηγό της Vogue

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες η αίσθηση του τζιν στο σώμα μας δεν είναι και τόσο άνετη. Την απάντηση όμως στο καθημερινό styling έρχονται να δώσουν τα relaxed παντελόνια με την χαλαρή γραμμή, που θα γίνουν η go-to επιλογή μας για τους επόμενους μήνες.

Τα relaxed pants είναι wide, από fluid υφάσματα που αφήνουν το δέρμα να αναπνέει, αλλά και τόσο αέρινα σαν φόρεμα. Συνδυάζουν στυλ και άνεση, όπως ακριβώς και τα τζιν μας, γι’ αυτό και αποτελούν την ιδανική εναλλακτική για το καλοκαίρι. Τα slouchy παντελόνια έχουν το βασικό χαρακτηριστικό που αναζητάμε τώρα στο στυλ μας, την ευελιξία, οπότε με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ μεταμορφώνονται από casual σε glamorous. Αρκεί να αποφασίσετε αν θα τα συνδυάσετε με φλατ αρχαιοελληνικά σανδάλια, mules ή πλατφόρμες, ανάλογα με το στυλ που θέλετε να δημιουργήσετε.

Για μια summer ready γκαρνταρόμπα, επενδύστε σε ένα παντελόνι σε χαλαρή γραμμή από λινό, μετάξι ή βαμβακερό ύφασμα, αλλά και σε ένα knit pant. Είναι τόσο wearable και ιδανικά για το γραφείο, το street style και φυσικά για την βαλίτσα των διακοπών, οπότε θεωρούνται απαραίτητη προσθήκη για την συλλογή σας.

Διαβάστε περισσότερα στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή