Tα parisian chic καλοκαιρινά παπούτσια που φορούν τώρα οι Γαλλίδες

Tα parisian chic καλοκαιρινά παπούτσια που φορούν τώρα οι Γαλλίδες

Τα open clogs είναι τα πιο cool παπούτσια του καλοκαιριού και η Vogue έχει τις λεπτομέρειες για να τα συνδυάσετε σωστά

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα αρχαιοελληνικά σανδάλια, τα platform heels και τα slides, αποτελούν σίγουρα τα μεγαλύτερα shoe trends του καλοκαιριού. Τώρα όμως το ενδιαφέρον μας στρέφεται στα open clogs, τα καλοκαιρινά παπούτσια που έχουν κερδίσει τις Παριζιάνες και αυτό το γεγονός αρκεί για να θέλουμε να τα προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Τα ξύλινα open clogs έχουν φυσικά τη δική τους ιστορία στο χώρο της μόδας, που ξεκινά από τα 40s, όταν το ξύλο και ο φελλός αποτελούσαν βασικά υλικά στην κατασκευή παπουτσιών.

Τα open clogs της dr.Scholl, το καλοκαίρι 2022 ζουν τη δική τους αναγέννηση, όπως ακριβώς συνέβη πριν μερικά χρόνια και με τα Birkenstock σανδάλια. Φέτος η dr. Scholl συνεργάστηκε με το brand Ganni, δίνοντας μια πιο fashionable διάθεση στα all-time classic open clogs, τα οποία πλέον συναντάμε στις εμφανίσεις των cool Parisian girls και όχι μόνο. Το brand Ganni πρόσθεσε τα iconic φλοράλ μοτίβα του στα Pescura sandals, με τα ξύλινα clogs πλέον να έχουν γίνει περιζήτητα.

Αν αγαπήσατε τα κλασικά clogs την άνοιξη, τότε σίγουρα αξίζει να δώσετε μια ευκαρία και στα open clogs. Είναι classic, cool και έχουν την δύναμη να κάνουν τη διαφορά στο καλοκαιρινό στυλ. Φλατ ή με low-heels; Σε κάθε περίπτωση τα open clogs είναι τάση.

Διαβάστε περισσότερα στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή