Από το γραφείο στην παραλία: Οι 8 τσάντες που θα κρατήσουμε

Από το γραφείο στην παραλία: Οι 8 τσάντες που θα κρατήσουμε

Λίγο πριν τις διακοπές, «χτίζουμε» μια έξυπνη γκαρνταρόμπα που θα μας λύσει τα χέρια σε κάθε περίσταση

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις διακοπές, την παραλία, το γραφείο, την πόλη – όπου και να βρεθείτε μια μεγάλη, ευρύχωρη τσάντα είναι το αξεσουάρ-κλειδί που εκτός από στιλ θα σας εγγυηθεί και άνεση. Είτε είστε ούτως ή άλλως λάτρεις των oversized bags που είναι σούπερ trend τώρα, είτε έχετε αδυναμία στις mini και τις baguette που θυμίζουν 90s, δεν μπορείτε να αγνοήσετε το γεγονός πως μια ευέλικτη τσάντα είναι απαραίτητη για τις ημέρες που πρέπει να κουβαλήσετε πολλά, όπως στο γραφείο αλλά και την παραλία.

Αν και δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως το office style μπορεί να ταυτιστεί με αυτό της παραλίας, η ουσία της «έξυπνης γκαρνταρόμπας» έγκειται ακριβώς σε τέτοιου είδους συνδέσεις. Με άλλα λόγια, στην επένδυση σε αξεσουάρ που μπορούν να φορεθούν σε διαφορετικές μεταξύ τους περιστάσεις, και παρόλα αυτά να παραμείνουν relevant και λειτουργικά. Μια μεγάλη, άνετη τσάντα είναι τέλειο παράδειγμα για αυτή την περίπτωση, και παράλληλα η επόμενη αγορά που προγραμματίζουμε να κάνουμε πριν τις διακοπές.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή