7 boyfriend πουκάμισα για την γκαρνταρόμπα του φθινοπώρου

7 boyfriend πουκάμισα για την γκαρνταρόμπα του φθινοπώρου

Το πιο άνετο και ευέλικτο κομμάτια της γκαρνταρόμπας είναι ένα oversized πουκάμισο - Ακολουθήστε τον οδηγό της Vogue

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη λίστα με τα fashion staples, προσθέτουμε σίγουρα το boyfriend πουκάμισο που έχει αποδείξει την διαχρονική του αξία. Είναι το φαρδύ πουκάμισο που έχουμε συνηθίσει να δανειζόμαστε από την γκαρνταρόμπα του συντρόφου μας, πλέον όμως το συναντάμε και σε όλες τις συλλογές των brands. Το oversized shirt μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με κάθε outfit, δημιουργώντας συνδυασμούς που λειτουργούν πάντα, γι’ αυτό και θεωρείται essential.

Αρκεί να σκεφτούμε με πόσα κομμάτια μπορούμε να φορέσουμε το oversized πουκάμισο: Με τζιν παντελόνι για ένα casual look, πάνω από ένα slip dress στα date nights, με ψηλόμεσο wide-leg παντελόνι για τα office looks του φθινοπώρου, με ένα φαρδύ σορτς ή και με μίνι φούστα. Το άνετο boyfriend shirt είναι το ιδανικό πουκάμισο για την μεταβατική περίοδο μετά τις διακοπές, αφού μπορούμε να συνεχίσουμε να το συνδυάζουμε με τα καλοκαιρινά μας items.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή