Μπότες και μποτάκια: Οι 7 τάσεις για το φθινόπωρο 2022

Μπότες και μποτάκια: Οι 7 τάσεις για το φθινόπωρο 2022

Stiletto boots, cowboy ή αρβύλες; Αυτά είναι τα μεγαλύτερα boot trends που πρέπει να ξέρετε για το φθινόπωρο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η boot season είναι σχεδόν εδώ και η έρευνα για τις πρώτες μπότες και τα μποτάκια που θα υιοθετήσουμε το φθινόπωρο 2022, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Ο οδηγός μας για τα νέα trends ξεκινά από τα catwalks που πρότειναν όλες τις fresh τάσεις και συνεχίζεται στο street style, όπου οι hot μπότες έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Αυτή τη σεζόν βλέπουμε την επιστροφή των stiletto boots με το λεπτό τακούνι και το pointed τελείωμα, με μια αισθητική από τα 00s που θα διατηρηθεί και φέτος στο προσκήνιο.

Οι cowboy μπότες είναι πάντα τάση, ενώ οι biker boots είναι η τελική λεπτομέρεια του motomami style που αποτελεί την πιο δυναμική τάση για το φθινόπωρο 2022. Οι μπότες με πλατφόρμα παραμένουν στη μόδα, ενώ αν ανήκετε στις φαν των thigh high boots, φέτος προετοιμαστείτε για τις super high, που φτάνουν ακόμα πιο ψηλά στους μηρούς. Ενημερωθείτε μέσα από τον boot guide της Vogue.

Διαβάστε περισσότερα στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή