Boho φορέματα και μπότες: Οι τοπ συνδυασμοί για το φθινόπωρο

Boho φορέματα και μπότες: Οι τοπ συνδυασμοί για το φθινόπωρο

Το στυλ που σηματοδότησε την αρχή του boho fashion, επιστρέφει δυναμικά το 2022. Ανακαλύψτε τα ωραιότερα combo για τη νέα σεζόν

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα boho φορέματα σίγουρα είναι το πιο αντιπροσωπευτικό κομμάτι του bohemian style. Αέρινα, ντραπέ, με prints ή πλεκτά, τα οποία δίνουν μια ελευθερία στη γυναικεία γκαρνταρόμπα και στις καθημερινές εμφανίσεις. Η προέλευσή τους δεν ξέρουμε πότε ακριβώς ξεκινάει, αλλά χρονολογείται πριν από περισσότερα από 200 χρόνια. Μερικές θεωρίες αποδεικνύουν ότι ήρθαν στο προσκήνιο λόγω μιας αντικουλτούρας που γεννήθηκε μετά τη Γαλλική Επανάσταση, ενώ άλλες υποστηρίζουν ότι είναι ένας όρος που προέρχεται από μια γαλλική λέξη από τους νομαδικούς Romani.

Η αλήθεια είναι ότι το boho αναφέρεται σε μια μη συμβατική μόδα που περιλαμβάνει φορέματα, μακριές φούστες, wide-leg παντελόνια, ψηλόμεσα κομμάτια και embroidered γιλέκα. Γεννήθηκε στα sixties και τα seventies, και στη συνέχεια υιοθετήθηκε ως σύμβολο εξέγερσης και ελευθερίας, επειδή έχει ομοιότητες με το κίνημα των χίπις (το φεστιβάλ Woodstock εκτόξευσε αυτά τα looks στον υπόλοιπο κόσμο), το οποίο σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά.

Διαβάστε περισσότερα στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή