Πώς να μην είστε υπερβολικά απαιτητικές με τον εαυτό σας

Πώς να μην είστε υπερβολικά απαιτητικές με τον εαυτό σας

Η επιστροφή στην κανονικότητα με νέους στόχους δεν σημαίνει ότι πάντα πρέπει να κάνετε άμεσες αλλαγές στη ζωή σας. Αρκετοί ψυχολόγοι εξηγούν πόσο υγιές και σημαντικό είναι να μειώσετε τις απαιτήσεις που έχετε από τον εαυτό σας

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από τις διακοπές, επιστρέψαμε με «φορτισμένες μπαταρίες» πριν από μια νέα χρονιά γεμάτη στόχους. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Και όταν δεν νιώθετε αυτή τη γενική χαρά που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να έχετε για την επιστροφή, ούτε σχεδιάζετε κάτι, προκύπτει το αντίθετο: αποθαρρύνεστε.

Η δύναμη της συνήθειας

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να εστιάσουμε στις συνήθειες μας αντί στους στόχους. Ο καθορισμός στόχων είναι το πρώτο βήμα προς την αποτυχία. Η συνήθεια έρχεται πρώτη. Εάν είστε σε θέση να δημιουργήσετε μια ρουτίνα, όλα τα άλλα θα έρθουν πολλαπλασιασμένα και βελτιωμένα», επιβεβαιώνει η coach Amagoia Eizaguirre, συγγραφέας του βιβλίου The Little Book of Healthy Habits (Alienta Editorial).

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή