Chocolate μανικιούρ: Τα 5 βερνίκια για να αντιγράψετε την τάση

Chocolate μανικιούρ: Τα 5 βερνίκια για να αντιγράψετε την τάση

Οι γήινοι τόνοι είναι το nail trend του φθινοπώρου και η Vogue έχει τις λεπτομέρειες

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το φθινόπωρο 2022 κάνουμε ένα διάλειμμα από το μπορντό μανικιούρ. Η νέα εμμονή είναι τα chocolate nails και όλοι οι γήινοι τόνοι που δημιουργούν ένα ζεστό εφέ στα νύχια. Το street style στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου μας απέδειξε ότι τα neutrals διατηρούν την κυριαρχία τους στην γκαρνταρόμπα μας. H Hailey Bieber αντικατέστησε τα glazed donut nails του καλοκαιριού, με τα chocolate glazed, ενώ και η Jennifer Lopez υιοθετεί τις καφέ αποχρώσεις στα νύχια.

To hot nail trend

Σίγουρα πρόκειται για το μεγαλύτερο nail trend που έχει όλη την προσοχή μας τώρα. Οι κορυφαίοι nail experts όπως η Betina Goldstein αλλά και ο Tom Bachik, επενδύουν στους γήινους τόνους αυτή τη σεζόν. Ο βασικός στόχος για να υιοθετήσετε την τάση, είναι να ανακαλύψετε τη γήινη απόχρωση που ταιριάζει περισσότερο στην επιδερμίδα σας. Η mocha είναι μια πιο ψυχρή απόχρωση και ταιριάζει σε δέρμα με μπλε υποτόνους, ενώ το caramel είναι πιο warm.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή