Τo street style έδειξε το χρώμα του φθινοπώρου

Τo street style έδειξε το χρώμα του φθινοπώρου

Δεν είναι ούτε το μαύρο, ούτε το φούξια. Ανακαλύψτε όλους τους λόγους για να προσθέσετε το πράσινο χρώμα στην γκαρνταρόμπα σας

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις τελευταίες σεζόν υπάρχει πάντα χώρος στην γκαρνταρόμπα μας για mood boosting αποχρώσεις, όπως το πορτοκαλί ή το φούξια, χρώματα ζωντανά που έχουν την δύναμη να λειτουργήσουν σαν μια τονωτική ένεση στην ψυχολογία μας. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το πράσινο χρώμα. Ανάμεσα στις κορυφαίες street style εμφανίσεις κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, εντοπίσαμε bold looks σε πράσινο χρώμα.

Για την ακρίβεια είδαμε το πράσινο να κυριαρχεί σε διαφορετικούς τόνους, από το πιο γήινο χακί, μέχρι το neon green ή το έντονο grass green του γρασιδιού. Το πράσινο χρώμα είναι η απόδειξη πως η φύση δεν σταματά ποτέ να εμπνέει τους σχεδιαστές. Τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23, είδαμε το πράσινο χρώμα στις συλλογές των οίκων Chanel, Victoria Beckham, Armani, Balenciaga Couture. Ακόμα και αν δεν ορίζει ολόκληρο το στυλ, μπορεί να κάνει τη διαφορά μέσα από αξεσουάρ ή μικρές λεπτομέρειες.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή