6 φθινοπωρινά φορέματα που θα φορέσουμε στο γραφείο

6 φθινοπωρινά φορέματα που θα φορέσουμε στο γραφείο

Το απόλυτο go-to κομμάτι του καθημερινού styling είναι το φόρεμα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είτε δουλεύετε από το σπίτι, είτε πηγαίνετε κάθε μέρα στο γραφείο, είτε συναντάτε συναδέλφους έξω για ραντεβού, όποιος και να είναι ο τρόπος να σχετίζεστε με τη δουλειά, ένα κομψό office dress είναι πάντα έξυπνη επένδυση. Ανάμεσα σε meetings, υποχρεώσεις, χόμπι και εξόδους, είναι λογικό ο χρόνος της πρωινής προετοιμασίας να είναι περιορισμένος, για αυτό τα κομμάτια που μας σώζουν είναι αυτά που είναι go-to και ταυτόχρονα μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα items της ντουλάπας μας.

Μίνι ή μίντι, όποιο μήκος φορέματος και αν προτιμάτε, τα trends βάζουν στο επίκεντρο dresses με prints, θηλυκές γραμμές και σοφιστικέ λεπτομέρειες που υπόσχονται να σας βγάλουν ασπροπρόσωπες ακόμη και στην πιο formal περίσταση. Τα στιλ που ξεχωρίζουμε εμείς έχουν χαρακτήρα και μοντέρνα στοιχεία. Από βαμβακερά shirt dresses, σε εμπριμέ και belted για άκρως θηλυκή σιλουέτα, μπορείτε είτε να κινηθείτε safe σε διαχρονικές γραμμές, είτε να κάνετε λίγο πιο παιχνιδιάρικο το στιλ σας δίνοντας έμφαση σε ιδιαίτερα μοτίβα.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή