Berry lips: Τα πιο dark κραγιόν για τα φθινοπωρινά beauty looks

Berry lips: Τα πιο dark κραγιόν για τα φθινοπωρινά beauty looks

Μπορντό, μοβ, καφέ ή berry; Τα χείλη της νέας σεζόν βάφονται στις πιο σκούρες και μυστηριώδεις αποχρώσεις

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το beauty trend της σεζόν είναι τα dark χείλη συνδυασμένα με την πιο λαμπερή επιδερμίδα. Καθώς αφήσαμε πίσω τις μάσκες, τα κραγιόν επέστρεψαν δυναμικά στις εμφανίσεις μας και ειδικά φέτος είναι σκούρα, όπως είδαμε και στα κορυφαία catwalks, δημιουργώντας ένα μυστηριώδες εφέ.

Το κόκκινο κραγιόν είναι πάντα κλασικό, αυτή τη σεζόν όμως τα χείλη βάφονται στις πιο dark αποχρώσεις, από το burgundy και το μοβ, μέχρι το τολμηρό μαύρο ή το rouge noir. Στην πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, είδαμε την Chiara Ferragni με σχεδόν μαύρο περίγραμμα και glossy χείλη στο κέντρο. Αυτό είναι ένα beauty trend που αξίζει να σημειώσετε, καθώς τα dark χείλη της σεζόν, είναι λαμπερά και όχι matte όπως είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Για να πετύχετε αυτό το εφέ, αρκεί να εφαρμόσετε ένα μπορντό κραγιόν στα χείλη και από πάνω διαφανές gloss για να προσφέρει αυτή την λάμψη. Ένας ακόμα τρόπος για να πετύχετε τα τέλεια σκουρόχρωμα χείλη, είναι να αναμείξετε δύο διαφορετικές αποχρώσεις από κραγιόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή