Οι Γαλλίδες φορούν clogs και το χειμώνα

Οι Γαλλίδες φορούν clogs και το χειμώνα

Τα παπούτσια που ορίζουν τώρα το parisian chic είναι τα clogs

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ανοιξιάτικες εμφανίσεις των Parisian girls περιλαμβάνουν πάντα clogs βγαλμένα από τη δεκαετία των 70s. Οι Γαλλίδες όμως αποδεικνύουν πως τα clogs έχουν θέση και στην γκαρνταρόμπα του χειμώνα, αρκεί να τα συνδυάσετε με βάση τα νέα trends. Οι Παριζιάνες φαίνεται πως δεν θυσιάζουν την άνεση για χάρη των τάσεων, θέλουν όμως να φορούν αξεσουάρ που ταιριάζουν με το ανεπιτήδευτο στυλ τους, γι’ αυτό και τα clogs βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Τα clogs με την ξύλινη σόλα και την μεταλλική αγκράφα, έχουν ένα ρετρό αέρα που σίγουρα ταιριάζει στις Παριζιάνες. Το χειμώνα 2023 βλέπουμε να τα επιλέγουν σε neutral αποχρώσεις, σε καφέ ή χακί, παραδίδοντας μαθήματα με τα effortless vibes τους.

H Jeanne Damas επέλεξε ένα πλεκτό σετ με μίντι φούστα και τοπ σε γκρι απόχρωση και το συνδύασε με μια μπεζ καπαρντίνα και ένα ζευγάρι clogs σε καφέ απόχρωση φυσικά με μάλλινες κάλτσες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή