15 αρώματα και σετ περιποίησης για άντρες

15 αρώματα και σετ περιποίησης για άντρες

Η Vogue προτείνει τα καλύτερα αντρικά δώρα για να χαρίσετε αυτά τα Χριστούγεννα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθώς μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, έχουμε ήδη να ξεκινήσει να αναζητάμε το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους μας, ανάμεσά τους και τους άντρες της ζωής μας. Μπορεί να κάνουμε ατελείωτες έρευνες γύρω από τα νέα It products, στην πραγματικότητα όμως τα αντρικά δώρα είναι πολύ πιο απλή υπόθεση. Αρκεί να εστιάσετε σε πιο πρακτικά δώρα που θα απολαύσουν και θα χρησιμοποιήσουν στην καθημερινότητα, όπως ένα άρωμα ή ένα σετ περιποίησης.

Το άρωμα είναι αυτό που ολοκληρώνει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς ενός άντρα ή σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να αποτελεί και το μοναδικό βήμα. Πριν κάνετε την τέλεια επιλογή, θα πρέπει να σκεφτείτε το προσωπικό στυλ του καθενός, αν είναι κλασικό, μοντέρνο, αθλητικό, fashionable. Για παράδειγμα τα παραδοσιακά αντρικά αρώματα περιέχουν πιο έντονες νότες όπως το ξύλο, το δέρμα και το τζίντζερ, το μοσχοκάρυδο και άλλα πικάντικα μπαχαρικά. Οι νέες συνθέσεις όμως είναι πιο ανάλαφρες με ένα νέο κύμα unisex αρωμάτων να γεννιέται, αλλάζοντας τα παραδοσιακά πρότυπα.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή