14 body lotions που χαρίζουν μεταξένια αίσθηση

14 body lotions που χαρίζουν μεταξένια αίσθηση

Η Vogue επιλέγει τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες για εμάς που λατρεύουμε το βελούδινο δέρμα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όποια εποχή του χρόνου και αν διανύουμε το απαλό δέρμα είναι πάντοτε προϋπόθεση πριν αφήσουμε το σπίτι. Εκτός από λάμψη, η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη και από βαθιά ενυδάτωση, ειδικά τους πιο κρύους μήνες του χρόνου που το δέρμα ξηραίνεται, για αυτό και από τη ρουτίνα ομορφιάς μας δεν λείπει ποτέ το body lotion.

Με έμφαση στα ενυδατικά συστατικά και το άρωμα, τα body lotions που αναζητούμε είναι λεπτόρευστα και αφήνουν μια αίσθηση πολυτέλειας. Οι ξυλώδεις νότες, τα φρουτώδη αρώματα και η φρεσκάδα είναι συνήθως στη λίστα μας ανάλογα με τις ανάγκες κάθες εποχής, ενώ μυρωδιές από κόκκινο μήλο, τριαντάφυλλο, γιασεμί και γαρύφαλλο μας φτιάχνουν πάντα τη διάθεση.

Λίγο πριν προετοιμάσουμε τα σύνολά μας για τις γιορτινές εμφανίσεις, μια κρέμα σώματος που θα θρέψει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντάς της μεταξένια υφή είναι το πρώτο βήμα για να μας βάλει στο festive κλίμα. Δεδομένου πως το δέρμα μας θα αναδεικνύεται μέσα από λαμπερές φούστες, εντυπωσιακά φορέματα και αμάνικα τοπ, θα ξεκινήσουμε από τώρα να το φροντίζουμε, διασφαλίζοντας πως θα είναι απαλό και βελούδινο. Αν μάλιστα προτιμήσετε body lotion με έντονη μυρωδιά, μπορείτε ακόμη και να αντικαταστήσετε το άρωμά σας τις ημέρες που έχετε ανάγκη από κάτι διαφορετικό.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή