Οι τσάντες που κράτησαν οι celebrities φέτος

Οι τσάντες που κράτησαν οι celebrities φέτος

Από Coperni μέχρι την επιστροφή της Fendi Baquette,ο οδηγός της Vogue συγκέντρωσε όλες τις celebrity It bags που ξεχώρισαν φέτος

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τσάντες είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας που δίνει στην εμφάνιση μας μια νότα της προσωπικότητάς μας. Εκτός από τα iconic κλασικά αξεσουάρ όπως η εμβληματική Birkin του Hermés ή η 2,55 της Chanel που είναι πάντα στο προσκήνιο, φέτος είδαμε και κάποιες νέες τάσεις να κυριαρχούν στο street style και την γκαρνταρόμπα των μεγαλύτερων celebrities. Η Kendall Jenner, η Kaia Gerber, η Miley Cyrus και η Bella Hadid, είναι μερικές από τις fashionistas που έχουν αποδειχθεί αληθινές fans των πιο updated it-bags αυτή τη στιγμή και ακολουθούν πάντα πιστά τις τάσεις.

Από τον επανασχεδιασμό της εμβληματικής Fendi Baquette (η αγαπημένη της Carrie Bradshaw στο Sex and the City), την fashion εμμονή με την Jodie του Bottega Venetta, μέχρι το ευέλικτο symbole της Prada και τη Bambino του Jaquemus.

Η Vogue συγκέντρωσε τα πιο hot σχέδια για να αντλήσετε έμπνευση από τις αγαπημένες τσάντες των fashion insiders για τις επόμενες αγορές σας. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή