5 detox συμβουλές για να απαλλαγείτε από τις τοξίνες μετά τις γιορτές

5 detox συμβουλές για να απαλλαγείτε από τις τοξίνες μετά τις γιορτές

Ο detox guru των celebrities Henri Chenot, μοιράζεται τα μυστικά του για ασφαλή αποτοξίνωση

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας από τους στόχους που θα θέλαμε σίγουρα να τηρήσουμε το 2023, είναι η φροντίδα του εαυτού μας. Οι γιορτές πάντα κρύβουν υπερβολές, υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης, αλκοόλ και λιπαρών. Δεν χρειάζεται να στερηθούμε καμία από τις αγαπημένες μας απολαύσεις, απλά να υιοθετήσουμε μικρά βήματα για ασφαλή αποτοξίνωση, που θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε καλύτερα και να ανακτήσουμε την ενέργειά μας.

Ο detox guru των celebrities Henri Chenot, αποκαλύπτει πέντε μικρά βήματα για detox που μπορείτε να κάνετε εύκολα μέρος της καθημερινότητας.

Επαναφορά του pH

Ένα από τα πρώτα βήματα είναι να επαναφέρετε το pH στα φυσιολογικά επίπεδα. Γι’ αυτό το σκοπό αρκεί να περιορίσετε τον καφέ, το αλκοόλ, τα κορεσμένα λιπαρά από την διατροφή σας, τη ζάχαρη αλλά και τις ζωικές πρωτεΐνες. Θα πρέπει όμως να ενσωματώσετε στο καθημερινό διατροφολόγιο υγιεινές επιλογές πλούσιες σε βιταμίνες, όπως τα ωμά και βραστά λαχανικά, τα φρούτα, το λεμόνι, το ξύδι, το τσάι και τα φυτικά ροφήματα, όπως και τα όσπρια.

Πολλά υγρά

Μετά τις γιορτές θα πρέπει επίσης να καταναλώνετε περισσότερα υγρά, που βοηθούν με τη σειρά τους στην αποβολή των τοξινών. Φυσικά δίνετε προτεραιότητα στο νερό και μετά σε φυτικά αφεψήματα. Το νερό είναι βασικό για την διαδικασία της αποτοξίνωσης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT