Τα 8 καλύτερα προϊόντα προσώπου από το φαρμακείο

Τα 8 καλύτερα προϊόντα προσώπου από το φαρμακείο

Ο κανόνας less is more εφαρμόζεται απόλυτα όταν στο νεσεσέρ σας υπάρχουν αυτά τα skincare προϊόντα.

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Γαλλίδες έχουν ένα βασικό κανόνα ομορφιάς, εμπιστεύονται πάντα τα φαρμακεία για τις skincare αγορές τους. Η french-chic beauty ρουτίνα τους αποτελεί πάντα έμπνευση, καθώς βασίζεται μόνο σε essential προϊόντα και σε συστατικά που δρουν σε βάθος και φροντίζουν εντατικά την επιδερμίδα τους. Αυτή είναι η λογική μιας επιτυχημένης ιεροτελεστίας ομορφιάς, να αποφεύγονται οι υπερβολές και να επενδύετε σε προϊόντα κλειδιά κάνοντας τους σωστούς συνδυασμούς για το πρόσωπό σας.

Ανακαλύψαμε τα καλύτερα προϊόντα για να χτίσετε βήμα-βήμα την περιποίηση της επιδερμίδας στα ράφια των φαρμακείων. Ξεκινήστε τη ρουτίνα σας με έναν αφρό καθαρισμού ή με ένα τζελ με καθαριστικές ιδιότητες, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας. Στη συνέχεια μπορείτε να επενδύσετε σε ένα face oil που θρέφει σε βάθος και να συνεχίσετε την περιποίησή σας με ένα σέρουμ που συμπυκνώνει στη σύνθεσή του τα πιο δραστικά συστατικά. Μια κρέμα ημέρας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος ενός ολοκληρωμένου νεσεσέρ και αυτό το προϊόν που λειτουργεί και σαν βάση για να εφαρμόζετε το καθημερινό μακιγιάζ.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή