Cashmere blonde: Η τάση που φωτίζει κάθε χρώμα μαλλιών

Cashmere blonde: Η τάση που φωτίζει κάθε χρώμα μαλλιών

Θερμό και απαλό σαν το αγαπημένο μας πουλόβερ, αυτό το hair color είναι το must try του χειμώνα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχοντας υποδεχθεί τον χρόνο με όλη τη θετική μας ενέργεια, τώρα που τελείωσαν οι γιορτές είμαστε έτοιμες να μπούμε σε νέες περιπέτειες. Μια αλλαγή στα μαλλιά ποτέ δεν είναι κακή ιδέα για να ανανεωθούμε λοιπόν, και από τη στιγμή που οι hair experts φέρνουν στο τραπέζι τις πιο σύγχρονες τάσεις, εμείς είμαστε προετοιμασμένες να κάνουμε την απαραίτητη έρευνα για να καταλήξουμε σε αυτή που θα μας αναδείξει όσο περισσότερο γίνεται.

Γνωρίζοντας πως σε κάθε περίπτωση οι προσεγμένες ανταύγειες είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να δώσουμε διάσταση, λάμψη και όγκο στα μαλλιά μας, πέσαμε πάνω στη νέα τάση “cashmere blonde”, μια ιδιαίτερα κομψή τεχνική που σκοπό έχει να φωτίσει τα ξανθά (και όχι μόνο) μαλλιά με τον πιο φυσικό και μοντέρνο τρόπο.

Όπως υποδεικνύει και το όνομά του, το cashmere blonde είναι μια απόχρωση που θυμίζει τα cozy και ζεστά χρώματα των γήινων χειμερινών πουλόβερ. Για να είναι επιτυχημένο εφαρμόζεται σε συγκεκριμένες τούφες των μαλλιών και μπλέκεται με τις ψυχρές αποχρώσεις ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο εφέ που θα κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή